Circular informativa: què hem de portar?

Estimades famílies,

Com bé sabeu, s’apropa l’estiu i amb ell l’inici del nostre Casal. És per això, que ens posem en contacte amb vosaltres per tal de facilitar-vos tota la informació necessària per donar el tret de sortida al casal.

Primerament, recordem que el casal s’iniciarà el dilluns 26 de juny i finalitzarà el 28 de juliol. El seu horari de matí és de 9h a 13.30h. El menjador de 13.30h a 15.30h i, finalment, la tarda de 15.30h a 17h. Al matí l’acollida és de 9 a 9.30h, de manera que podeu portar els nens i nenes en qualsevol moment dins d’aquest interval. Es prega que els dies de les excursions, els dijous, no arribeu més tard de les 9.30h per tal de no endarrerir la sortida.

Totes les entrades i sortides es realitzaran per la porta blava del pati d’infantil al carrer Sant Isidre i, en cap cas, per secretaria.

Què caldrà portar? Us donem una llista per recordar allò que no ens podem oblidar:

  • L’esmorzar cada dia
  • Una cantimplora o ampolla d’aigua
  • Una gorra
  • Crema solar
  • Una muda de recanvi pels infants més petits
  • Roba pels jocs d’aigua: tovallola, xancletes tancades, banyador i pistola d’aigua. Tot aquest material romandrà al casal tota la setmana i divendres ho tornareu a casa per rentar. Nosaltres ens encarregarem cada dia d’assecar la roba i d’aquesta manera ens assegurem que a l’endemà tots els infants podran participar de les activitats d’aigua. Si hi hagués alguna família que prefereix endur-se la roba a casa cada dia pot parlar amb nosaltres i no hi haurà cap inconvenient.
  • Per l’excursió al Centre d’Estudis del Mar del dia 27 de juliol, cal que tots portin un banyador posat i un altre de recanvi i una altra muda per si es mullen. A més a més, també necessitaran la gorra, les xancletes tancades (les de riu) i crema solar posada.

Us demanem que tota la roba pels jocs d’aigua, les mudes de recanvi i la crema solar tingui marcat el nom de l’infant.

A través del blog del casal podeu trobar diàriament les fotografies de totes les activitat que hem fet al llarg del dia. També hi penjarem totes les circulars que us entreguem en mà a l’inici de setmana (planificació concreta de les activitats de la setmana i el menú del menjador). Els divendres també us farem arribar el passatemps de cap de setmana, on us proposarem algunes activitats perquè feu conjuntament amb els nens i nenes i que us donaran pistes sobre les dinàmiques de la propera setmana.

Per a qualsevol dubte abans i durant tot el casal, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquest mòbil i correu:

I ara si, bon estiu i a gaudir del casal!! Ens veiem ben aviat!

Les monitores del casal d’Estiu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s